متأسفانه بسیاری از کارفرمایان بوده اند که به دلیل کاهش هزینه ها از افراد غیر متخصص و یا اصطلاحاً کارگر میدانی استفاده کرده اند و امروز به دلیل خسارت های جانی مجبور به پرداخت دیه های سنگین شده اند. رعایت اصول ایمنی و همچنین نحوه تخریب ساختمان حتی برای تخریب یک دیوار ساده و یا حتی تخریب شومینه نیازمند دانش مهندسی است و در صورتی که این دانش وجود نداشته باشد ایجاد خسارت تقریباً قطعی است. باید در نظر داشت که استفاده از یک مهندس باتجربه و آشنا به زیر و بم ساختمان در تخریب ساختمان اصل اول در کاهش هزینه های بعدی است. رعایت نکات ایمنی در تخریب ساختمان مهمترین بخش کار را تشکیل میدهد. همچنین استفاده از استادکاران ماهر تخریب ساختمان و کارگران باتجربه و آموزش دیده میتواند از بروز حوادث خطرناک جلوگیری کند. به عنوان یک توصیه همواره استفاده از شرکت های پیمانکاری معتبر و مهندسی از بروز حوادثی جبران ناپذیر جانی و مالی جلوگیری میکند. همچنین نظارت یک مهندس آشنا به زیر و بم ساختمان و با تجربه میتواند خیال کارفرما را از اجرای صحیح و بی دردسر تخریب ساختمان راحت کند.
[۱۰][۱۱][۱۲]این اعتراضات با تیراندازی و سرکوب شدید نیرویهای امنیتی جمهوری اسلامی روبهرو شد.از فوت شدگان خرد سال حادثه میتوان به حسین پور اسد؛مهرناز شادمهریان؛مرال ساعی پور؛مریم سعیدی و آرتا پور حمیدی اشاره کرد[۱۳]
↑ «سرپرست شهرداری آبادان انتخاب شد». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
ساعت ۲۳:۰۰: افزایش تعداد فوتیها به ۷ نفر. تا این ساعت ۳۱ نفر مصدوم شدهاند.
مریم و رامین به همراه شیرین معصومی (خواهر رامین) در این حادثه کشته شدند.[۸۳][۸۴]
بر اساس مجموعه اسنادی که به ایران اینترنشنال رسیده، موعود شمخانی، برادرزاده علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده خامنهای در این نهاد، حسین عبدالباقی را برای سرمایهگذاری به شهرداری آبادان معرفی کرده است.
همچنین پیش از شروع تخریب باید مدیریت ساختمان و همسایگان در جریان قرار بگیرند.
ساعت ۱۱:۴۵ شمار دستگیرشدگان به ۱۱ نفر رسید. سه شهردار متوالی آبادان جزو بازداشتشدگان هستند.[۲۰]
ساعت ۱۳:۴۸: آغاز آواربرداری مکانیکی با دو جرثقیل سنگین در دو جبهه روبهروی و پشت ساختمان.[۲۹]
به گفته شعبانی ساختمان در تهران مدیرعامل هلالاحمر خوزستان چهار تیم امدادی از شهرستانهای خرمشهر، ماهشهر و شادگان و دو تیم زندهیاب به محل حادثه اعزام شدند.
۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخشهای شرح حادثه ۱.۱ گاهشمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتمالانبیاء و ریزشهای مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارتها تغییر وضعیت زیربخشهای خسارتها ۷.
تخریب سه بنای غیرقانونی در منطقه ۲۲ تهران برخی از سازندگان، مدت زمان طولانی صدور پروانه ساختمانی را بهانه کرده اند و می گویند به همین دلیل است که زودتر از صدور پروانه آغاز به ساخت و ساز می کنند اما صارمی تاکید کرد که در مناطق جنوبی پایتخت فقط ۲ الی ۴ ماه طول می کشد تا مجوز صادر شود.
این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برجهای دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]
سنجاق تمام مناطق و محلههای تهران را تحت پوشش دارد و درخواست شما را از هرجای تهران به دست پیمانکار تخریب ساختمان میرساند. برخی از مناطق زیر پوشش تهران: